Barnmorskan professor Mia Barimani.
Barnmorskan Elisabeth Calais
Barnmorskan Karin Larsson
Barnmorskan Jasmin Roland
Barnmorskan Anita Hjelt
Barnmorskan Hanna Möllås
Barnmorskan Anna-Karin Dykes
Barnmorskan professor Mia Barimani.

Högt i tak och bra stämning!

Konferens Reproduktiv hälsa 2021 i Stockholm samlade 550 deltagare. Vad är dina intryck från konferensen?

”Konferensen har givit mig inspiration och en tro på att vi kan förändra förlossningsvården. Det är också inspirerande att se flera av mina gamla kollegor, som är här och presenterar sina doktorand- och masterarbeten.” Elisabet Calais, Admira kvinnohälsa (barnmorskemottagning) Lund.

”Det är en fantastisk dag, jag får mycket inspiration som befruktar ett barnmorskehjärta! Höjdpunkten var seminarierna om förlossningsupplevelser!” Karin Larsson, Östra sjukhuset, Göteborg.

”Det är jättekul med jättebra föreläsningar! Margot Wallström var höjdpunkten för mig, hennes tal kändes hoppfullt och det är roligt att det händer bra saker i världen.” Jasmin Roland, förlossning och akutobstetrisk mottagning Lund.

”Det är jättetrevligt med alla möten och alla människor man träffar. Och bra input. Jag tyckte om seminariet om förlossningsupplevelser och Birth Metal var häftigt.”  Anita Hjelt, Ultraljud Norr, Umeå.

”Jag känner mig helt upplyft, allt jag har varit på har varit bra! Det är tuffa saker vi pratar om men de har förmedlats på ett fint sätt. Det var talande när Margot Wallström pratade om hur otroligt mycket som har hänt för kvinnor på bara 100 år.” Hanna Möllås, samtalsmottagningen Livets Under, Huskvarna.

”Konferensen är väldigt intressant men kanske lite väl innehållsrik, det är inte helt lätt att välja vad man ska lyssna på. Det är härligt att träffa gamla och nya barnmorskekollegor!” Anna-Karin Dykes, professor emerita, pensionär.

”Det är en fantastisk konferens med bra kvalitet på presentationerna. Och så är det högt i tak och bra stämning. Det här är nog den bästa konferensen jag har varit på. Jag dansade till halv tolv och var så uppe i varv att jag inte somnade förrän halv fyra inatt.” Mia Barimani, styrelseledamot i Svenska Barnmorskeförbundet.